perjantai 26. heinäkuuta 2013

Teetä ja mustetta...

Tässä orange & coconut teetä vedellen (kiitos kun esittelit minut tälle ihanuudelle energiajeesus!) aloin piirtää muutamaa kysyttyä kuvaa. Kaippa ne pitää tänne nyt sitten postata :I
Asian pops--- Tuomas!



Ookei, tossa on siis kuva erään kaverini poikaystävästä joka ilmeisesti tunnetaan nimellä "Tuomas".
Kyllä, se näyttää joltain aasialaiselta nuorelta poptähdeltä.
Shush.












Taylor Momseeeeen
Tässä sitten puolestaan nopeasti tekemäni kuva Taylor Momsen nimisestä julkkiksesta, josta en kyllä sitten tiedä muuta kun että hän on julkkis ja nimi on Taylor Momsen. Ilmeisesti käyttää paljon meikkiä. And I mean A LOT.



TURHAATILAA. Voisin kertoa tarinan tässä.
Olipa kerran pieni keksejä syövä ihminen. Sitten se söi radioaktiivisen keksin ja sai syövän. Hups. Syöpä parannettiin ja kyseinen ihminen söi keksejä elämänsä loppuun asti. Loppu :)








KieroIerooooo
Ja tässä on sitten kuva KieroIerosta, joka nyt jostain kumman syystä halusi että piirrän sen. Eh. No joo, onhan tuo ihan kiva. Tarvihen kyllä skannerin, koska pöh, pitää ottaa kuvia jollain PUHELIMELLA!

Uu kato toi kuva onki oikealla puolella. Oonko vähän pahis nyt. Juu en minäkään tiedä.







Nyt vois kertoa oikean tarinan!
Näin erästä tyyppiä jokunen viikko sitten, joka tuli vierailemaan kengurujen ja hienojen hattujen maasta (Australia), jonka ansiosta minulla oli varmaan elämäni paras viikko! Me ei kyllä oikeastaan tehty muuta kun derpattu, käyty kaupungilla, tehty itsestämme zombeja ja mitähän kaikkea. Se meinasi ostaa minulle housut. Hyvä jumala kun lähit jo >:I YOU KNOW WHO YOU ARE!
Also here's her blog, go spam shit. Sanokaa että minä lähetin! HA! http://kengurukuvia.blogspot.fi/

Kävin myös kattomassa semmosen leffan kun World War Z, siskon ja veljien patistamana, ja olihan se ihan katsomisen arvoinen, vaikka en yleensä jaksa istua katsomassa elokuvaa kovinkaan kauaa, ellei siinä ole jotain tosi kiinnostavaa. Siinä leffassa käytettiin kivasti erästä pientä temppua zombeja vastaan, mikä kyllä toimii tietyssä määrin myös petoeläimiä vastaan, miksi kai zombitkin voi tavallaan lukea.
________________________________________________________________________
"Well my mouth is not foul enough call him something you would come up with, my dear friend." -Sir Arthur Grimstone

2 kommenttia:

  1. Hohoo! Mulle on sanottu että näytän Taylor Momseilta. Oon ehkä osittain samaa mieltä :D

    VastaaPoista